Barion Pixel
Header Image

május, 2023

25máj18:0023:59Basque Beercake // Basqueland (ESP) Csapfoglalás + Találkozz a Sörfőzővel // Bölcső18:00 - 0:00 - Gyere, találkozz régi barátunkkal, Elliottal, csak próbálj ne úgy nézni rá, mint E.T. Igyuk meg a sütit, amit ezek a baszkok főztek nekünk!

Több

Az esemény részletei

AT THE VENUE DURING THIS EVENT YOU WILL BE ABLE TO EXCHANGE YOUR BPBW 2023 TICKET TO A WRISTBAND. 🔛 EZEN AZ ESEMÉNYEN LETŐSÉG VAN ÉRVÉNYES BPBW 2023 JEGYET KARSZALAGRA VÁLTANI.

BPBW 2023 Basque Beercake // Basqueland (ESP) Csapfoglalás + Találkozz a Sörfőzővel // Bölcső

Csaplista:

🍺 All Gravy
🍺 Tulip Mania
🍺 Waffle Supreme
🍺 Sweatpant Samurai – Oat Cream IPA
🍺 Chuggles – Session IPA
🍺 Kentucky Grand Cru – Imperial Stout aged in Bourbon and French Oak barrels conditioned over toasted coconut

Facebook esemény >>

A HÉTVÉGI KÓSTOLÓNAPOK APROPÓJÁN MEGTÖLTJÜK A VÁROST ESEMÉNYEKKEL

Egy hétig újra Budapest a nemzetközi kraft sörös közösség központja! A BPBW Budapest Beer Week 2023 május 22-től május 28-ig tart. Hétfőtől csütörtökig tele lesz a főváros sörös és szakmai eseményekkel, a BPBW 2023 fő kóstolónapjai május 26-án és 27-én lesznek a Dürer Kertben, az ingyenesen látogatható token alapú ráadás nap május 28-án, vasárnap kerül megrendezésre ugyanitt.
A főzdék képviselői személyesen jönnek csapolni a fesztiválra a Dürer kert megtelik food truckokkal, a kóstoló sessionök után a tasting jeggyel ingyenesen lehívható jegyes punk-rnr-metal koncertekkel folytatódik két színpadon is az esemény az afterparty alatt, vagyis egy fesztivál árában kettőt is kapnak a Budapest Beer Week vendégei. Jegytípusok és még több információ: https://bpbw.hu/hu/jegyek/
.

Időpont

(Csütörtök) 18:00 - 23:59 CET

Helyszín

Bölcső Bar & Food

Budapest, Zenta u. 3, 1111

A kosarad
X