Barion Pixel
Header Image

május, 2019

14máj19:0023:00BPBW 2019 Nem hivatalos Felvezető PartyBPBW FEAT. KEG SÖMŰVHÁZ + RECZER GÁBOR

Több

Az esemény részletei

 Facebook Event  

A Budapest Beer Week szervezőit és közvetlen csapattagjaikat látjuk vendégül a világ egyik legjobb craftsör-fesztiválja előtti héten.

A 3 főszervező, Pazinczár Péter, Rebák Tibor és Sefcsik Márton mellett Nyaras Tamás és Deres Attila lesz vendégünk. Előbbiek mindenért, utóbbiak a helyszíni logisztikáért és az önkéntesekért felelősek.

A Beszélgessünk a sörről sorozatunkban ezúttal egész estés BPBW-téma következik. Vendégeink a 2018-as kirobbanó sikert követően második alkalommal rendezik meg a 7 napos fesztivált.

Mi a BPBW – Budapest Beer Week lényege? Mik lesznek a változások az előző évhez képest? Mire számíthatnak az ide látogatók? Mit kell tudni a csapfoglalásokról, a bemutatókról, az összesen 60 hazai és külföldi sörfőzde egybeszervezéséről, egyáltalán a logisztikáról, vagyis hogy miként áll össze a fesztivál? Milyen zenekarok játszanak és milyen esti bulik várhatók?

Azazhogy miért kurvajó/hatalmas/elképesztően fasza dolog ez a BPBW – erről beszélgetünk jó néhány érintett sör társaságában, 2-3 órán keresztül.

Az est házigazdája ezúttal is Reczer Gábor, a Reczer Ser sörfőzője vezeti.

A belépés továbbra is térítésmentes, miként a témákhoz kapcsolódóan felszolgált sörök kóstolása is, de a korlátozott helyek miatt erősen ajánlott az előzetes regisztráció bármely elérhetőségünkön.

Időpont

(Kedd) 19:00 - 23:00 CET

Helyszín

KEG Sörművház

Budapest, Orlay u. 1, 1114

0
A kosarad
X