Barion Pixel
Header Image

május, 2019

25máj14:0020:00Kiemelt eseményKóstolónapok - Második nap, Szombat - BPBW Budapest Beer Week 2019Találkozz a 25 országból érkező sztár sörfőzdével személyesen, és kóstold a söreiket korlátlanul fix áron.

Több

Az esemény részletei

   Facebook Esemény    Jegyek

 

Nincs megállás. Egy merész pillanatban ígéretet tettünk nektek. Megígértük, hogy visszatérünk az első év elsöprő ereje után… Nem nagyobb, csak jobb, erősebb és keményebb formában. Mentsétek el a dátumot, mert a BPBW visszatér a városba 2019-ben is… Hamarosan részletekkel is jelentkezünk, de addig is itt vannak pár szó, amik mentén éljük az életet már egy ideje: SOSE TOLD FULLBA A KRAFTOT!

A BPBW Beer Week in Budapest egy a kisüzemi, független sörnek szentelt teljes hét Budapest szívében. A fő események május 24-én, 25-én és 26-án kerülnek megrendezésre: kóstolónapok hivatalos záróbulikkal. Azonban, amint azt a név is sugallja, a fő eseményt számtalan olyan kiegészítő esemény is övezi, mint a csapfoglalások, találkozz a sörfőzővel események, szakmai találkozók és élő koncertek a menő budapesti kézműves sörös helyeken. Néha nézzetek ide vissza frissített részletekért…

Időpont

(Szombat) 14:00 - 20:00 CET

Helyszín

Dürer Kert

Budapest, Öböl utca 1, 1117

0
A kosarad
X