Barion Pixel
Header Image

május, 2023

24máj16:0023:59Gut. Besser. Grosser. // Gross (ESP) Csapfoglalás + Talizz a sörfőzővel // Craft Head16:00 - 0:00 - Gut. Besser. Grosser. Ez lehet, hogy nettó hülyeségnek tűnhet, de bruttóban kiadja! Találkozz az új baszk sztárokkal a Grosstól, és kóstold meg, mivel készültek nekünk!

Több

Az esemény részletei

BPBW 2023 Gut. Besser. Grosser. // Gross (ESP) Csapfoglalás + Talizz a sörfőzővel // Craft Head

EZEN AZ ESEMÉNYEN LETŐSÉG VAN ÉRVÉNYES BPBW 2023 JEGYET KARSZALAGRA VÁLTANI.

Csaplista:

🍺 Mamu
🍺 Raspmel
🍺 Oswald
🍺 Belaino
🍺 Niri Bost
🍺 The Future Is Now

Facebook esemény >>

A HÉTVÉGI KÓSTOLÓNAPOK APROPÓJÁN MEGTÖLTJÜK A VÁROST ESEMÉNYEKKEL
Egy hétig újra Budapest a nemzetközi kraft sörös közösség központja! A BPBW Budapest Beer Week 2023 május 22-től május 28-ig tart. Hétfőtől csütörtökig tele lesz a főváros sörös és szakmai eseményekkel, a BPBW 2023 fő kóstolónapjai május 26-án és 27-én lesznek a Dürer Kertben, az ingyenesen látogatható token alapú ráadás nap május 28-án, vasárnap kerül megrendezésre ugyanitt.
A főzdék képviselői személyesen jönnek csapolni a fesztiválra a Dürer kert megtelik food truckokkal, a kóstoló sessionök után a tasting jeggyel ingyenesen lehívható jegyes punk-rnr-metal koncertekkel folytatódik két színpadon is az esemény az afterparty alatt, vagyis egy fesztivál árában kettőt is kapnak a Budapest Beer Week vendégei. Jegytípusok és még több információ: https://bpbw.hu/hu/jegyek/

 

Időpont

(Szerda) 16:00 - 23:59 CET

Helyszín

Craft Head Brewpub & Bistro

Budapest, Rákóczi út 29, 1088

A kosarad
X