Barion Pixel
Header Image

május, 2024

20máj16:0023:59Kiss Of The Ruse // Ruse (USA) Csapfoglalás + Találkozz a sörfőzővel // Hopaholic16:00 - 0:00 - KISS OF THE RUSE - 4 BRUTÁL SÖR CSAPON A AMCSI RUSE-TÓL (USA/PORTLAND, OREGON)

Több

Az esemény részletei

EZEN AZ ESEMÉNYEN LETŐSÉG VAN ÉRVÉNYES BPBW 2024 JEGYET KARSZALAGRA VÁLTANI.

Kiss Of The Ruse // Ruse (USA) Csapfoglalás + Találkozz a sörfőzővel // Hopaholic

Csaplista:

🍺 Dial M For Mosaic
🍺 Hidden Planet
🍺 Phases Of Darkness (2023)
🍺 High On Fire

Facebook esemény >>

A HÉTVÉGI KÓSTOLÓNAPOK APROPÓJÁN MEGTÖLTJÜK A VÁROST EGY EGÉSZ HÉTEN KERESZTÜL ESEMÉNYEKKEL

Egy hétig újra Budapest a nemzetközi kraft sörös közösség központja! A BPBW Budapest Beer Week 2024 május 20-tól május 26-ig tart. Hétfőtől csütörtökig tele lesz a főváros sörös és szakmai eseményekkel, a BPBW 2024 fő kóstolónapjai pedig május 24-én és 25-én lesznek a Dürer Kertben, az ingyenesen látogatható fizetem-amit-iszok renszerű Ráadás nap pedig május 26-án, vasárnap kerül megrendezésre ugyanitt.
A főzdék képviselői személyesen jönnek csapolni a fesztivál hétvégi korlátlan kóstolónapjaira, a Dürer kert megtelik sörökkel, food truckokkal, zenékkel, a kóstoló sessionök után pedig ingyenesen látogatható afterparty keretein belül élő koncertekkel, és a fesztivál legkirályabb söreivel folytatódik az este, vagyis egy fesztivál árában kettőt is kapnak a Budapest Beer Week vendégei. Jegytípusok és még több információ:

https://bpbw.hu/hu/jegyek/

.

 

Időpont

(Hétfő) 16:00 - 23:59 CET

Helyszín

Hopaholic

Budapest, Akácfa utca 38, 1072 Hungary

0
A kosarad
X