Barion Pixel
Header Image

május, 2024

23máj16:0023:59ONE WAY TICKET TO THE PROMISED LAND // Ziemia Obiecana (PL) Csapfoglalás + Találkozz a sörfőzővel // Craft Head16:00 - 0:00 - AZ ÍGÉRET FÖLDJE jön el a BPBW-re egyenesen Lengyelországból, méghozzá elborult gyümölcsös savanyúk és fullos neipák formájában

Több

Az esemény részletei

EZEN AZ ESEMÉNYEN LETŐSÉG VAN ÉRVÉNYES BPBW 2024 JEGYET KARSZALAGRA VÁLTANI.

ONE WAY TICKET TO THE PROMISED LAND // Ziemia Obiecana (PL) Csapfoglalás + Találkozz a sörfőzővel // Craft Head

Csaplista:

🍺 Do Abordazu
🍺 Dzban
🍺 Bianca / Greta
🍺 Long Time No See
🍺 Chihuahua
🍺 Niecne Zamiary

Facebook esemény >>

A HÉTVÉGI KÓSTOLÓNAPOK APROPÓJÁN MEGTÖLTJÜK A VÁROST EGY EGÉSZ HÉTEN KERESZTÜL ESEMÉNYEKKEL

Egy hétig újra Budapest a nemzetközi kraft sörös közösség központja! A BPBW Budapest Beer Week 2024 május 20-tól május 26-ig tart. Hétfőtől csütörtökig tele lesz a főváros sörös és szakmai eseményekkel, a BPBW 2024 fő kóstolónapjai pedig május 24-én és 25-én lesznek a Dürer Kertben, az ingyenesen látogatható fizetem-amit-iszok renszerű Ráadás nap pedig május 26-án, vasárnap kerül megrendezésre ugyanitt.
A főzdék képviselői személyesen jönnek csapolni a fesztivál hétvégi korlátlan kóstolónapjaira, a Dürer kert megtelik sörökkel, food truckokkal, zenékkel, a kóstoló sessionök után pedig ingyenesen látogatható afterparty keretein belül élő koncertekkel, és a fesztivál legkirályabb söreivel folytatódik az este, vagyis egy fesztivál árában kettőt is kapnak a Budapest Beer Week vendégei. Jegytípusok és még több információ:

https://bpbw.hu/hu/jegyek/

.

 

Időpont

(Csütörtök) 16:00 - 23:59 CET

Helyszín

Craft Head Brewpub & Bistro

Budapest, Rákóczi út 29, 1088

0
A kosarad
X