Barion Pixel
Header Image

május, 2024

23máj18:0023:59Kiemelt eseményOPENING PARTY // Wayfinder, Living Häus USA Csapfoglalás + Találkozz a sörfőzővel // MADHOUSE Bistro & Craft Beer Bar18:00 - 02:00 - A. Csoda. Ami. Veled. Is. Megtörténhet. Ezen. Az. Estén.

Több

Az esemény részletei

BPBW 2024 OPENING PARTY // Wayfinder, Living Häus USA Csapfoglalás + Találkozz a sörfőzőkkel // MADHOUSE Bistro & Craft Beer Bar

Zártkörű esemény, este 22:00-ig kizárólag érvényes BPBW 2024 karszalaggal, illetve Opening Party karszalaggal rendelkezők részére. Ezen az eseményen lehetőség van BPBW 2024 jegyet karszalagra váltani, illetve a helyszínen vásárolni.

Wayfinder csaplista:

🍺 Laser Temple – Pilsner 4,9%
🍺 Flower In The Kettle – Hazy IPA 6,7%

Living Häus csaplista:

🍺 Mama Nat – Czech Amber Lager  5,8% – collaboration w/ Great Notion (USA)
🍺 Harris – West Coast IPA 6,7% w/ Citra, Centannial, Amarillo
🍺 Patty – American IPA 7% w/ Citra, Columbus, Waimea, Nectaron
🍺 Lou – 5% Bavarian Pilsner

Facebook esemény >>

A HÉTVÉGI KÓSTOLÓNAPOK APROPÓJÁN MEGTÖLTJÜK A VÁROST EGY EGÉSZ HÉTEN KERESZTÜL ESEMÉNYEKKEL

Egy hétig újra Budapest a nemzetközi kraft sörös közösség központja! A BPBW Budapest Beer Week 2024 május 20-tól május 26-ig tart. Hétfőtől csütörtökig tele lesz a főváros sörös és szakmai eseményekkel, a BPBW 2024 fő kóstolónapjai május 24-én és 25-én lesznek a Dürer Kertben, az ingyenesen látogatható fizetem-amit-iszok renszerű ráadás nap pedig május 26-án, vasárnap kerül megrendezésre ugyanitt.

A főzdék képviselői személyesen jönnek csapolni a fesztivál kóstolónapjaira, a Dürer kert megtelik sörökkel, food truckokkal, zenékkel, a kóstoló sessionök után pedig ingyenesen látogatható afterparty keretein belül élő koncertekkel, és a fesztivál legkirályabb söreivel folytatódik az este, vagyis egy fesztivál árában kettőt is kapnak a Budapest Beer Week vendégei. Jegytípusok és még több információ:

https://bpbw.hu/hu/jegyek/

.

Időpont

(Csütörtök) 18:00 - 23:59 CET

Helyszín

MADHOUSE Bistro & Craft Beer Bar

Budapest, Anker köz 1, 1061

0
A kosarad
X