Barion Pixel
Header Image

május, 2023

25máj16:0023:59Pomona Lisa // Pomona Island (ENG) Csapfoglalás + Találkozz a sörfőzővel // Hopaholic16:00 - 02:00 - Találkozz a Pomona Island-es srácokkal, és hívd meg őket egy Pomona Island sörre. Úgy fognak nézni rád, mint Mona Lisa.

Több

Az esemény részletei

AT THE VENUE DURING THIS EVENT YOU WILL BE ABLE TO EXCHANGE YOUR BPBW 2023 TICKET TO A WRISTBAND, OR PURCHASE ONE. 🔛 EZEN AZ ESEMÉNYEN LETŐSÉG VAN ÉRVÉNYES BPBW 2023 JEGYET KARSZALAGRA VÁLTANI, VAGY AKÁR VÁSÁROLNI.

BPBW 2023 Pomona Lisa // Pomona Island (ENG) Tap Takeover + Meet the Brewer // Hopaholic

Csaplista:

🍺 The riddle of steel
🍺 Tribal spaceman and everything inbetween
🍺 I wish I could see you soon
🍺 Hot smoke and sassafras
🍺 Oh Billy!

Facebook esemény >>

A HÉTVÉGI KÓSTOLÓNAPOK APROPÓJÁN MEGTÖLTJÜK A VÁROST ESEMÉNYEKKEL
Egy hétig újra Budapest a nemzetközi kraft sörös közösség központja! A BPBW Budapest Beer Week 2023 május 22-től május 28-ig tart. Hétfőtől csütörtökig tele lesz a főváros sörös és szakmai eseményekkel, a BPBW 2023 fő kóstolónapjai május 26-án és 27-én lesznek a Dürer Kertben, az ingyenesen látogatható token alapú ráadás nap május 28-án, vasárnap kerül megrendezésre ugyanitt.
A főzdék képviselői személyesen jönnek csapolni a fesztiválra a Dürer kert megtelik food truckokkal, a kóstoló sessionök után a tasting jeggyel ingyenesen lehívható jegyes punk-rnr-metal koncertekkel folytatódik két színpadon is az esemény az afterparty alatt, vagyis egy fesztivál árában kettőt is kapnak a Budapest Beer Week vendégei. Jegytípusok és még több információ: https://bpbw.hu/hu/jegyek/
.

Időpont

(Csütörtök) 16:00 - 23:59 CET

Helyszín

Hopaholic

Budapest, Akácfa utca 38, 1072 Hungary

0
A kosarad
X