Barion Pixel
Header Image

május, 2024

23máj16:0023:59STEADY ROLLING CROCODILE // DEYA (ENG) Csapfoglalás + Találkozz a sörfőzővel // Hopaholic16:00 - 0:00 - az egyik legtöbbet kért-áhított-említett név érkezik végre Budapestre! találkozz személyesen is a legamerikaibb brit újhullámos főzdével, miközben együtt koryolgatod velük a söreiket!

Több

Az esemény részletei

EZEN AZ ESEMÉNYEN LETŐSÉG VAN ÉRVÉNYES BPBW 2024 JEGYET KARSZALAGRA VÁLTANI.

STEADY ROLLING CROCODILE // DEYA (ENG) Csapfoglalás + Találkozz a sörfőzővel // Hopaholic

Csaplista:

🍺 Interferance – Double NE IPA w/ Strata, Mosaic, Citra 8%
🍺 Steady – Rolling Man Hazy Pale Ale 5,2%
🍺 Coopers Hill (2023) – Wild Ale 5,2%
🍺 Spinning Away – Barrel aged Bretted Saison 5,5%

Facebook esemény >>

A HÉTVÉGI KÓSTOLÓNAPOK APROPÓJÁN MEGTÖLTJÜK A VÁROST EGY EGÉSZ HÉTEN KERESZTÜL ESEMÉNYEKKEL

Egy hétig újra Budapest a nemzetközi kraft sörös közösség központja! A BPBW Budapest Beer Week 2024 május 20-tól május 26-ig tart. Hétfőtől csütörtökig tele lesz a főváros sörös és szakmai eseményekkel, a BPBW 2024 fő kóstolónapjai pedig május 24-én és 25-én lesznek a Dürer Kertben, az ingyenesen látogatható fizetem-amit-iszok renszerű Ráadás nap pedig május 26-án, vasárnap kerül megrendezésre ugyanitt.
A főzdék képviselői személyesen jönnek csapolni a fesztivál hétvégi korlátlan kóstolónapjaira, a Dürer kert megtelik sörökkel, food truckokkal, zenékkel, a kóstoló sessionök után pedig ingyenesen látogatható afterparty keretein belül élő koncertekkel, és a fesztivál legkirályabb söreivel folytatódik az este, vagyis egy fesztivál árában kettőt is kapnak a Budapest Beer Week vendégei. Jegytípusok és még több információ:

https://bpbw.hu/hu/jegyek/

.

 

Időpont

(Csütörtök) 16:00 - 23:59 CET

Helyszín

Hopaholic

Budapest, Akácfa utca 38, 1072 Hungary

0
A kosarad
X