Header Image

18TH STREET BREWERY

USA

Tavaly utolsó pillanatban sikerült őket fedélzetre csábítani, ezúttal viszont nem kockáztattunk és már az első nevek közt hívtuk, illetve jlentettük be őket a 2019-es BPBW-re: az ?? 18th Street Breweryvisszatér!

Mind velük, mind szomszédaikkal, a Pipeworks-szel is rém egyszerű együtt dolgozni, de hadd áruljunk el ezen túl is még “műhelytitkokat”. Régi cimborák már, a Pipeworks ugyanis volt akkora jófej, hogy az akkor segédként dolgozó Drew egyben náluk kezdett bérfőzni is. És hogy miért vágott bele ebbe az igen kaotikus üzletágba? “Minden nagyszerű városnak – legalábbis szerintem – jár egy sörfőzde” – állítja. (Ahogy minden nagyszerű városnak – legalábbis szerintünk – jár egy sörfesztivál is, hehe! Egy húron pendülünk, ilyen egyszerű.) #nevergofullcraft

“Sose hagyd abba a kíváncsiságot és kérdezz folyamatosan” – szintén ő, még a tavalyi session alatt és ez a hozzáállás végül elég sok mindenen átlendített minket, hogy a végén ezzel az igazán színes főzdelistával fordulhassunk rá az utolsó kanyarra a célegyenes előtt.

Az USA Today 10Best olvasói épp mostanság választották meg őket Amerika legjobb brewpubjának, szóval gratulálj nekik te is személyesen, mert Amerikát hozzák ide a májusi BPBW 2019 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions kóstolónapjain!

 

Image may contain: 2 people, outdoorA kosarad
X