Header Image

All In Brewing

Svédország

Fogadjátok meleg szeretettel Skandináv fejezetünk utolsó szereplőjét, Göteborg legendás figuráit, az ALL IN BREWING-ot!

Nem nyomni fullba a kraftot, na ez valami olyan amit az ő törvényeik világában nem is igazán lehet értelmezni; volt kitől tanulnunk két végén égetni a gyertyát! Pelle Frost egy élő, két lábon járó szobra Göteborg városának és sörszcénájának: a legjobb bárok közül többet is ő vezet, szervezi az All In Beer Fest fesztivált, menedzseli – láss csodát – All In Brewing nevű szellemfőzdéjét és teszi mindezt végsőkig kitartó pókerarccal és szerénységgel. ♠️ Talán a személyében rejlik a varázslat, vagy a remek csapatában, esetleg mindkettőben, de mi egy picit irigyek is vagyunk rá ezért a tulajdonságáért!

A kezdetektől fogva durván komlózott IPA-kra, extrém stoutokra és változatos kollaborációkra helyezték a hangsúlyt, de a savanyított sörök világába is belekóstolnak azért néha. Kérdés nélkül a svéd színtér alapítóatyái közt a helyük, akik általában véve változtatták meg az emberek sörről alkotott képét és oroszlánrészük volt abban a folyamatban, hogy a svéd sör, mint brand ma ott tart világszinten, ahol. Azt sem túlzás állítani, hogy nélkülük talán mi sem tartanánk ma itt, ahol. ♣️ Az All In Beer Fest volt ugyanis az első nemzetközi sörfesztivál, amin valaha részt vettünk és alapjaiban írta át számunkra a sörfesztiválok definícióját egyszer és mindenkorra.

Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen arcoktól inspirálódhattunk, és reméljük hogy igazán otthon érzik majd nálunk magukat távol hazájuktól májusban.
Mi azt mondjuk sose told fullba a kraftot, de te úgyis kiröhögsz és végül tolsz egy  ALL IN-t a BPBW 2019 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions kóstolónapjain!

Image may contain: people sitting, drink, outdoor and water



A kosarad
X