Header Image

BrewDog OverWorks

Egyesült Királyság

 

 A már bejlentett BrewDog után most már biztosan kijelenthetjük, hogy az BrewDog OverWorks is visszatér hozzánk a Budapest Beer Week kóstolónapjaira 2019-ben is!

Skócia ezen része a szürke, esős és szeles időjárásával fogalmazzunk úgy, hogy talán nem mindenkinek való feltétlenül. ?️?️?️ De azokon a ritka napsütéses napokon ez a vidék is megmutatja kivételesen csodálatos arcát. Már már mesebéli látványban lehet az egyszeri látogatónak része, ahol a levegőt varázslat tölti meg… Meg persze helyi vadélesztők és baktériumok!

Az OverWorks projekt első nemzeközi debütálása épp a tavalyi Budapest Beer Weeken történt meg, így nem túlzás, ha azt írjuk, hogy elég különleges a kapcsolatunk. Sok szempontból számukra sem volt fáklyásmenet az út – gondolunk itt a rosszul tervezett eredeti üvegeikre, ami miatt rengeteg sör végezte a lefolyóban -, de az első hordók amik elhagyták falaikat magukért beszéltek és végül a kitartó munka itt is meghozta gyümölcsét. (Mindig meghozza.) Sok szempontból az OverWorks minden, ami a BrewDog nem, sötétség a fénnyel szemben, egy szabályok nélküli játszótér a sörfőzőknek, ahol a modern berendezésekre és extrém komlózási technológiákra való fókuszálás helyett olyan nem szokványos változók kapnak főszerepet a képletben, mint a spontánerjesztés, helyi gyümölcsök, fűszerek, fa és idő.  Egy dolog mégis közös a két részlegben. A minőség iránti elkötelezettség, valamint a természet törvényeinek végtelenül alapos ismerete; mi szeretjük azt gondolni, hogy a tudomány önmaga a legfeketébb mágia ami létezik és az OverWorks tökéletes példája ennek a felfogásnak.

Rich (középen a képünkön ezen a tavalyi kóstolónapon elcsípett pillanaton) és csapata valami egészen különleges dolgot hoztak létre Skócia kietlen északkeleti partján, valamit ami ki fogja állni az idő és a természet kegyetlen próbáját.

Gyere el a tasting BPBW 2019 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessionskóstolónapjaira és hagyd, hogy megtörténjen ismét a tavalyi varázslat! ??? #nevergocullcraft

Image may contain: 1 person, sitting and beard


A kosarad
X