Barion Pixel
Header Image

Brouwerij Alvinne

Belgium

Régi adósságunkat törlesztjük ma, hiszen történetünk során először, a Brouwerij Alvinne személyében végre ?? belga főzdét is köszönthetünk a BPBW vendégei közt!

És higgyétek el, ez a várakoz(ta)ás egyáltalán nem volt szándékos részünkről.  Kétéves fennállásunk alatt rengeteg szálat igyekeztünk mozgatni és hosszasan beszéltünk a méltán híres és történelmileg megkerülhetetlen belga színtér nevesebb szereplőivel; most pedig nagyon jó érzés az egyik leginnovatívabb főzdét, az Alvinne-t soraink közt tudni.

?️ Ha nem érted, mire ez a felhajtás, akkor személyesen meglátod. A jegyeid a http://bit.ly/sosetoldfullbaakraftot linken várnak!

A Flamand Vörös skatulyáján túlmutatva ők előszeretettel hivatkoznak söreikre egyszerűen Flamand Savanyú Aleként, és 2004-es megalakulásuk óta igyekszenek átmenteni a tradíciót a modern érába. Ebben nagy szerepet játszik az 5 foedre – az egyik 75hl-es! – , a több mint 100 boros hordó, a savanyított söreik melletti hagyományos szortimentjük, de talán legfőképpen az az elhivatottság amit a fa, valamint az ilyen sörök neveléséhez legszükségesebb alapanyag, az IDŐ iránt tanúsítanak.  Persze mit is várhatnánk egy főzdétől, akinek egy Morpheus névre hallgató, egyedi kevert kultúrás házélesztője van?

#nevergofullcraft Komolyan. Az a te nagy bajod, hogy túl sokat gondolkodsz.  Inkább vedd be a piros és a kék kapszulát is, hunyd le szemed, számolj el tízig, és hagyd hogy a Homokember az idő, álom és valóság csapdájába zárjon Alvinne nevű varázslatával a BPBW 2019 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions kóstolónapjain.

View on Facebook0
A kosarad
X