Header Image

Collective Arts Brewing

Kanada

Minek is szépítsük, már a legelső naptól fogva kiemelten fontos volt számunkra, hogy a BPBW ne csak és kizárólag a sör körül forogjon.  ??? A zenei frontvonalon eltöltött idők során belénk ivódott kulturális és művészi szabadság valamint változatosság ugyanúgy szerves egészét képezte már az alapkoncepciónknak is, minthogy világszínvonalú és előremutató főzdéket hozzunk Budapestre.

A mai nap (is) egészen különleges ilyen szempontból. Nem csak egy teljesen új országot tudunk üdvözölni a mai bejelentésünkön keresztül, de ez a sörfőzde egyenesen az egyik legszabadabb világból érkezik hozzánk. Na várjatok csak… Főzdét említettünk, pedig ennél azért többről van szó. Mivel már alapításuk óta küldetésükként tekintettek a legmagasabb minőségű sörök és a független művészet összekapcsolására – és annak hibátlan kivitelezésére – pontosabb, ha kollektívaként hivatkozunk rájuk. (Na, már megint ellőttük a poént előre.)

?? A Kanada-napot talán már a magyar sörértő közönségnek sem kell egészen bemutatnunk, az Ontario-beli Hamiltonból érkező barátainknak köszönhetően most mindannyian kaphatunk egy májusi ízelítőt belőle a BPBW 2019 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions kóstolónapjain. De elég a dumából, úgyis miattuk vagytok itt: fogadjátok szeretettel a Collective Arts Brewingot a fedélzeten hivatalosan is. #nevergofullcraft

? @ozols

Image may contain: drink and indoor

 A kosarad
X