Header Image

CoolHead Brew

Finnország

Igen-igen, mindkettőnk anyanyelve elég egyedi és valahol magányos, mindkettőnket előszeretettel azonosítanak tömény italainkkal, de van azért más közös is bennünk. Tesók egy nem is annyira másik anyától, a finn CoolHead Brew velünk vágtat majd idén májusban, csak úgy, mint az ősi időkben. ?????? Olyan finn ikonok, mint Räikkönen és Nykänen után elég magasan van a léc, ha bulizásról vagy szakmai alázatról beszélünk, de biztosak vagyunk benne hogy képesek lesznek mindkettőt megugrani.

#tldr ? Úgy emlékszünk az első lépéseinkre, mintha minden tegnap történt volna. Komoly tapasztalat nélkül vágtunk bele a fesztiválszervezésbe, hogy egyszer talán egy világszínvonalú eseményt tudjunk felmutatni. Fogalmazzunk úgy, hogy nem sok főzde válaszolt villámgyorsan a meghívóinkra, de tettük a dolgunkat, hogy nem sokkal később olyan leterheltséget kapjon a postaládánk, változatosabbnál változatosabb főzdék leveleivel akik fel szerettek volna szállni a körhintára, amit korábban el sem tudtunk képzelni. Szinte mindenkit vissza kellett utasítanunk, hiszen végesek voltak a helyeink és a helyzet sajnos-szerencsére idén sem változott. De néhányan végül bekerültek az idei felhozatalba a tavalyi jelentkezők közül, és a CoolHead tökéletes példája annak, hogy miért is szeretünk számunkra korábban ismeretlen arcokról hallani. Az csak egy dolog, hogy iszonyat hangsúlyt fektetnek a savanyított és más érdekes stílusukba, de hát ez ma már nem elég; sokan csinálják ezt.

Akkor pörögtünk rájuk igazán, amikor kiderült – az általuk valamiért jól titkolt tény – hogy ők szintén fesztivált szerveznek Finnországban. Igazi lokálpatrióták, mint mi, így idén úgy voltunk vele hogy ideje végre személyesen is találkoznunk a májusi BPBW 2019 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions kóstolónapkon. A világ persze nem is lehetne kisebb, mert végül már múlt héten egymásba futottunk Eindhovenben. (Irány az Instagram a bizonyítékért. ?) Soha rosszabb meglepetést!

 

Image may contain: foodA kosarad
X