Header Image

MALMÖ BREWING CO

SVÉDORSZÁG

A csapat nevét világszerte félik értő körökben. Minden tekintetben őrültek, és akik részt vettek a Budapest Beer Week nyitányán azok tudják, hogy nem a levegőbe beszélünk. Na de mi is edzett arcok vagyunk, és úgy voltunk vele, hogy ha lúd, legyen kövér, úgyhogy visszahívtuk őket. Az idei Berlin Beer Week alatt a nagyszerű Protokoll Berlin bárjában ülve meg épp beléjük botlottunk és gyorsan nyélbe is ütöttük az üzletet. Szerencsére a mesés pillanat pedig megörökítésre is került!

Thomas Fransson sörei magukért beszélnek, legyenek egyszerű session pale ale-ek, imperial stoutok, duriánnal erjesztett savanyúk, Gatorade-del festett berliner weisse-ék, vagy éppen kókuszos barley wine-ok és hefeweizenek. Ti is halljátok, mintha esőcseppek kopognának messziről… Német sörfőzőmesterek telesírta folyó az, csak erre tudunk gondolni. Még azt is tudjuk, hogy egyszer a szél irányára és sebességére alapozva időzítette a sörlé készítését, hogy az erkélyre kitéve esetleg befogjon valamit a Senne-völgy mesés élővilágából. ??? Thomas, tisztelgünk előtted!

Üdvözöljétek újra a BPBW színeiben a Malmö Brewing Cot – kis szerencsével elcsípünk majd valamit új projektjük, a Malmö Meaderyháza tájáról is – akik velünk együtt térnek vissza a Dürer Kert falai közé.

Image may contain: 4 people, people smiling, people sittingA kosarad
X