Header Image

Pipeworks Brewing

USA

Nem tolhatjuk túl a kraftot anélkül, hogy ne tisztelegnénk azok előtt a hibátlan arcok előtt, akik igazán nagyot toltak a BPBW18 szekerén. #nevergofullcraft Vannak iszonyat menő főzdék, vannak rockstar főzdék és persze van a Pipeworks Brewing Company akik visszatérnek Budapestre, hogy megnézzék, hogy pörög a biznisz egy évvel később.
Ha tavaly láttad őket, akkor tudod, hogy mire gondolunk. Ha nem, akkor biztosítsd be még időben a jegyedet a https://bpbw.hu/hu/jegyek/linken!!! ???
“A kivétel erősíti a szabályt” és ha Chicago keresztapái 8 hordót akarnak küldeni a kért 4-es helyett, akkor jobb, ha befogod a szád és teszed, amit mondanak. Így történt, hogy egy lenyűgöző dupla standjuk volt végül a tavalyi főeseményünk és a fenébe is, azok a sörök pokolian rendben voltak. ??? Fekete barley wine-ok, zelleres gose-k, bogyós imperial stoutok…? Persze, csúcskategóriás stílusokról beszélünk, de közben nem félnek már-már kijelentésekkel felérő főzeteket is letenni az asztalra és kiadni a hibátlan Pilsnerüket a következő címkével: PRÉMIUM. A madarak azt csiripelik, hogy jövőre már teljesen átáll az egész főzde a lagerekre, de tudjuk, hogy ez nem lesz egy könnyű menet…. Ninja vs. Unicorn vs. the Bottom Fermentation? Válassz oldalt a BPBW 2019 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions kóstolónapjai alatt májusban!

Mi mást mondhatnák? ??? Nem vagyunk méltók, nem vagyunk méltók!

 

Image may contain: drinkA kosarad
X