Header Image

Ritual Lab

Olaszország

Ha azt hittétek, hogy megússzátok 2019-et őrült olasz(ok?) nélkül, akkor nem is tévedhettetek volna nagyobbat. ?????? Vastapsot kérünk egy igazi újoncnak a BPBW színeiben, mert a Ritual Lab brewing&growing is ellátogat hozzánk májusban!

Egy világban ahol már a legutolsó bokorból is hordóérlelt sötétség, savanyított fenyegetés és cukormázba áztatott zavaros hashtagek leselkednek a mit sem sejtő fogyasztóra, jó néha olyan előremutató koncepcióval találkozni, ami mégis egyértelműen a hagyományok tiszteletében gyökeredzik. ? Annyi jót hallottunk róluk baráti sörfőzdéinktől, hogy aztán utánanézve kicsit a sztorijuknak rögtön egyértelművé vált, mennyire itt a helyük májusban. Na jó, a már-már bántóan hibátlan Ritual Pils sörük is segített azért a döntéshozásban.
Talán közhely mindig a művészet és a sör kapcsolatával előjönni, de ők ehhez is végtelenül ízlésesen nyúltak. Van viszont még valami, amivel nem tudunk eléggé egyetérteni, ez pedig az “Úton” néven futó projektjük. Kerouac olasz sörfőző inkarnációi saját hűtött láncot üzemeltetnek az anyaföldön belül, ezzel biztosítva hogy a fogyasztó mindenhol az általuk megálmodott állapotban jusson hozzá söreikhez.
Talán igaz, hogy minden út Rómába vezet, abban viszont 100%-ig biztosak vagyunk, hogy mindegyik Budapesten visz keresztül. Legalábbis a mi kis világunkban biztosan. #nevergofullcraft

 

Image may contain: one or more people and shoesA kosarad
X