Header Image

Siren Craft Brew

Egyesült Királyság

Mégha néha jó is megállni egy pillanatra és leporolni az út fáradalmait, de ismered már magad annyira, hogy a benned élő kalandor nem tud majd ellenállni a tenger újabb hívásának. ?‍♀?‍♀?‍♀ Amikor a Siren Craft Brew éneke szól, az Odüsszeia folytatódik…

Ha a kezdetek óta velünk vagy eposzunk során, akkor már nem ér meglepetésként hogy különleges kapcsolatot ápolunk Britannia világjáró sörfőzőivel. És most nehéz is erre jobb példát találni a Siren csapatánál. 2013-as alapításuk óta gyakorlatilag betonbiztos a helyük a világ élvonalbeli főzdéi között, és örömmel látjuk, hogy nem félnek szembenézni Budapest mitológikus teremtvényeivel sem. ???

Ebben az általában is felgyorsult tempójú világban mindig fantasztikus rátalálni arra a fajta elkötelezettségre és egyfajta időtállóságra ami a Siren minden söréből sugárzik. És most nemcsak az egykor első sörükként lefőzött, majd éves szériává növő teremtményükre, a Maidenre, az Odyssey hordóérlelt szériára vagy épp a Project Barista kávés játszóterükre gondolunk. A hat zászlóshajós sörük is a végletekig kimunkált mesterművek minden apró részletükben. Más szavakkal élve talán azt mondanánk, hogy mindegy hogy még csak most ismerkedsz a hajózással és csak szereted élvezni a barátságos csendet egy kis közeli tavon, vagy félelmet nem ismerő csavargóként járod a sötét vizeket, nem fognak cserben hagyni. #nevergofullcraft

A kollaborációk idejében szinte már nehezünkre esik elképzelni is milyen volt a nem is olyan rég letűnt kor, de bátran állítjuk, hogy a nemrég ugyan befejezett, de 2013-ban indított éves Szivárvány Projektükkel – ahol a legjobb brit, európai, amerikai és új-zélandi főzdéket kapcsolták össze – igazi előfutárai voltak a jelenleg uralkodó trendeknek is.

??? Pletykálnak már róla hogy a Szivárvány Projekt valamilyen formában újraéled és keresve sem tudnánk jobb alkalmat találni a titkok kiderítésére mint a BPBW 2019 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions kóstolónapjain májusban!!!

Image may contain: one or more people and indoorA kosarad
X