Header Image

Wizard Brewing

Svédország

“Figyeld amit mondok, nyisd ki az üveget, dőlj hátra a székben és hallgasd a szöveget” ??? Idén már nem lesz szükség a bakelitlejátszódra, a rocksztárok kora lejárt, a sörfőzők világa egyszerűen már bántóan 2018, 2019 a varázslókról szól! Mert a göteborgi Wizard is eljön hozzánk májusban.

Amióta Nikola Sarcevic, a Millencolin kipróbált énekese előbújt az erjesztőtérből és felfedte a nyilvánosság előtt söripari terveit, nehéz úgy betérni egy svéd kocsmába vagy fesztiválra, hogy ne jönne szembe egyből az emberrel valami a Mikrofonbryggeriettől – FYI: nemzetközi viszonylatban ez alól a BPBW sem volt tavaly kivétel. Aztán hirtelen egyre többet mutatkozott együtt a svéd nyugati part egy másik sötét lovával, Jonas Gustavssonnal, aki Morgondagens Bryggeri nevű projektjével a helyi fesztiválokon olyan kígyózó sorokat generál,hogy még a legnagyobb nevek is úgy néznek köddé vált hypejuk után, mint Vincent Vega abban a bizonyos mémben. Úgyhogy röviden-tömören – csak nem itt és nem ma haha! – , ez a két őrült szívű arc nemrég új varázslatot idézett meg könyvükből, ahol olyan gyümölcsbomba berliner weisse sörökben utaznak, amitől a mi sokat látott képzetünk is kihagyott egy ütemet. Azzal sem árulunk el nagy titkokat, hogy a variációk pastry stoutra is terítéken van náluk, de hát svédekről lévén szó, inkább ennek ellenkezője lenne a meglepetés. ?????? #nevergofullcraft

Na de melyikük a szuperhős és ki a segítője? Hát mi még nem kaptunk egyértelmű választ a kérdésre, de azt tudjuk, hogy míg nem találkoztatok velük élőben, addig egyszerűbb őket egy képregény lapjain elképzelni, mint a való életben. Csak rajtad áll, hogy ez megváltozzon, ott a helyed velük a BPBW 2019 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions kóstolónapjain!

Image may contain: 2 people, people smilingA kosarad
X