Header Image

Zagovor

Oroszország

Kérem vigyázzanak, az ajtók csukódnak! ??? Alámerülünk a moszkvai metróban, utazásunkért pedig ezúttal a Zagovor Brewery a felelős!

Bár a nevük összeesküvést jelent, be kell vallanunk, hogy semmi ilyesmiről nincs szó a szereplésükkel kapcsolatban. Egyszerűen csak kiderült, hogy ugyanaz hajt minket; mármint fogalmazzunk úgy, hogy a sörfőzdéjük irányítása mellett igyekszenek a piac más területein is elfoglalni magukat. Épp ezért nem érhet senkit meglepetésként, hogy a legjobb orosz sörös lelőhelyek közül kettő is, a Rule taproom és a Dogma bottle shop mögött is ők állnak. A fordulat a sztoriban viszont az, hogy ennek ellenére mi nem itt, hanem egy másik kedves városunkban értük őket utol. Ez pedig Berlin, ahol testvérünk a kraftban, Stefan – azaz Herr Berlin Beer Week – ajánlására csak betértünk az azóta már legendás Protokoll bárba, amiről kiderült, hogy szintén a Zagovor családba tartozik. Hogy a pokolba csinálhatják? ? Talán fekete mágia, vagy lelkük nehéz súlyában fizetett tartozás, esetleg egyszerűen velük született képesség? Ki tudja, de mi utána járunk a BPBW 2019 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions kóstolónapjai alkalmával hamarosan.

?????? Úttörői voltak az orosz NEIPA hullámnak, és a neves kollaborációkért sem kell a szomszédba menniük: Pizza Port, KCBC, Finback, De Molen, Other Half, Kabinet, BRLO, Fuerst Wiacek, komolyan, kit akartok még? #nevergofullcraft

 

View on FacebookA kosarad
X