Barion Pixel
Header Image

május, 2023

27máj20:0023:59Afterparty - Második nap - Szombat - BPBW Budapest Beer Week 202320:00 - 02:00 - A kóstolónapok főzdéinek sörei és a legjobb hazai tételek csapon és dobozban, R'N'R koncertek egész álló este

Több

Az esemény részletei

Zenei program >>   Afterparty jegyek >>

A főesemények, azaz a kóstolónapok után a rendezvény helyszínén, a Dürer Kertben afterparty-val koronázzuk meg a napot, ahol a kedvenc hazai bandáink és előadóink zenélnek majd. Színtiszta rock’n’roll, élő koncertek, DJ-k, és emellé természetesen hazai kraft sörkülönlegességek várnak egész este a csapokon.

★★★ AMENNYIBEN MÁR RENDELKEZEL A BPBW BUDAPEST BEER WEEK 2023 BÁRMELYIK KÓSTOLÓNAPJÁRA ÉRVÉNYES BELÉPŐJEGGYEL, ABBAN AZ ESETBEN AZ ADOTT NAPI AFTERPARTY-T MÁR TARTALMAZZA A KOSTÓLÓJEGYED ÁRA! AZONBAN HA AZ ESTE 20:00 UTÁN KEZDŐDŐ KONCERTEKET IS MEG SZERETNÉD NÉZNI, HÍVJ LE EGY, A KÓSTOLÓJEGYED NAPJÁRA ÉRVÉNYES AFTERPARTY JEGYET (NAPIJEGY ESETÉN VÁLASZD AZ ARRA A NAPRA, TÖBBNAPOS KÓSTOLÓJEGY ESETÉN AZ “ÖSSZES NAP”-RA SZÓLÓT). EGYSZERŰEN RAKD A KOSÁRBA, HASZNÁLD A KÓSTOLÓJEGYED JEGYAZONOSÍTÓJÁT KUPONKÓDKÉNT, ÉS AZ INGYENES JEGGYEL FEJEZD BE A VÁSÁRLÁST. EMAILBEN MEGKAPOD AZ AFTERPARTY VOUCHEREDET IS. ERRE AZÉRT VAN SZÜKSÉG, MERT A KONCERTTEREM LÉTSZÁMA LIMITÁLT, SZERETNÉNK TUDNI, HOGY ÉRDEKELNEK-E A KONCERTEK IS, VAGY CSAK SIMÁN OTTMARADNÁL VELÜNK BULIZNI EGYET A KÓSTOLÓNAPOK UTÁN. EZ UTÓBBI ESETBEN NINCS SZÜKSÉG ARRA. HOGY LEHÍVD AZ AFTERPARARTY JEGYET, BULIZZ NYUGODTAN A KÓSTOLÓ-KARSZALAGODDAL!

Tasting session tickets available: https://bpbw.hu/hu/jegyek/

 

.

Időpont

(Szombat) 20:00 - 23:59 CET

Helyszín

Dürer Kert

Budapest, Öböl utca 1, 1117

A kosarad
X