Barion Pixel
Header Image

Kraft Sörfesztivál 2022

Dürer Kert / Budapest, 2022. május 26-29.

30 hazai és külföldi sörfőzdével, illetve a legfontosabb hazai sörszaküzletek különlegességeivel május 26-29. között, 4 napon át ismét KRAFT Sörfesztivál 2022 a megújult Dürer Kertben!

  • Május 26. csütörtök: 16 – 02
  • Május 27. péntek: 15 – 02
  • Május 28. szombat: 12 – 02
  • Május 29. vasárnap: 12 – 24

Tavaly szeptemberben végre ismét megrendezésre kerülhetett sokatok (és mit tagadjuk, sokunk) kedvenc éves sörös eseménye, a KRAFT SÖRFESZTIVÁL. A 2021-es KRAFT-ot nem csak a vendégek, de a főzdék és a szervezők is sikerként könyvelhették el, amin felbuzdulva idén május végén újra összegyűlhetünk a kraft sörök rendes évi szemléjére!

A KRAFT Sörfesztivál mindig is a kraft sörös szakma, és a fogyasztók szíve csücske volt. Az összes fontos hazai sörpiaci szereplőt, de emellett külföldi, régiós neveket is felvonultató nagy sörös ünnepély ez, amire az összes sörös kiállító külön készül, izgalmas tételekkel. Egy fizetem-amit-iszok rendszerben működő, laza hangulatú hangulatos sörünnep lesz ez a Duna partján, ahol mindenki megtalálja a számítását, akár az első ipáját készül meginni, akár rutinos kraft arc a sokezredik söre után.

Minden este készülünk lazább koncertekkel, napközben és a koncertek után pedig kedvenc szelektoraink pakolják majd a zenét. Meghívjuk a food truckos barátainkat is, akik változatos étel-opciókkal készülnek majd, hogy még jobban essenek azok a sörök. A fesztivál és a koncertek látogatása INGYENES, és bárki részére nyitott!

🍺 Tokeneket, azaz zsetonokat, illetve saját fesztiválpoharakat használunk a Kraft fesztivál alatt

🍺A tokeneket / fesztiválpoharakat nem csak készpénzzel, de természetesen bankkártyával is lehet a helyszínen vásárolni, de sörért csak tokennel lehet fizetni, készpénzzel-kártyával nem

🍺 Több token-pontot is kihelyezünk, hogy elkerüljük a hosszas sorban állás esélyét.

🍺 A kiállítók kizárólag a vendégek által a helyszínen megvásárolt hivatalos, KRAFT 2022 logózott pohárba, illetve a vendégek által hozott, korábbi évek során vásárolt KRAFT illetve BPBW brandelt pohárba csapolnak sört a standoknál

🍺 Token visszaváltás ebben az évben sincs, a korábban megvásárolt tokeneket nem áll módunkban visszaváltani, ellenben a korábbi években vásárolt tokenjeidet hozd magaddal a következő évben bátran, ugyanúgy tudsz majd vele fizetni, illetve hamarosan közzétesszük a sörszaküzletek listáját, akik szintén el fogják majd fogadni a megmaradt tokenjeidet bármikor év közben sörök vásárlásakor.

🍺 Az adott pohárba csak olyan űrmérték csapolható, amire a pohár kalibrálva van

🍺 Egy token darabára 300 forint

🍺 A 2022-es KRAFT pohár listaáron 2000Ft, megvásárlására a tokenpontokon van lehetőség, de az alábbi konstrukciókat javasoljuk inkább:

  • 10db token + 2022-es KRAFT pohár csomag 4500Ft (a pohárért ebben a csomagban 1500Ft-ot fizetsz)
  • 20db token + 2022-es KRAFT pohár csomag 7000Ft (a pohárért ebben a csomagban 1000Ft-ot fizetsz)
  • 40db token + 2022-es KRAFT pohár csomag 12500Ft (a pohárért ebben a csomagban 500Ft-ot fizetsz)
  • 60db token + 2022-es KRAFT pohár csomag 18000Ft (a pohár ebben a csomagban INGYEN jár)

A Kraft nevet 2016-ban kezdtük el használni a sörös színtéren. A Kraft nem valaki, vagy valakik ellen foglal állást, a minőségi kisüzemi sörfőzést védjegyeként tekintünk rá. A Kraft a minőségi sörfogyasztókért van, a minőségi szórakozásért és persze a felelős fogyasztásért! Ezen a fesztiválon pedig a 30 hazai és régiós külföldi sörfőzde sörein túl (amiknél odafigyelünk rá, hogy külföldről mindig a Közép-Kelet-Európai régió jelenlegi és jövőbeni csúcs főzdéi legyenek itt velünk személyesen) még számos partnerünk különlegességei is terítéken legyenek, így legalább 200 sörkülönlegességet lehet egyesével kóstolni május 26 és 29. között a megújult Dürer Kertben. Olyan söröket, amikre a résztvevő sörfőzdék is aktuálisan a legbüszkébbek, sőt nem ritkán külön erre az alkalomra készülnek el vele, és időzítik a sör bemutatóját.

Facebook Esemény >>    Vásárold meg a vouchereid >>

 

0
A kosarad
X