Barion Pixel
Header Image

HÍREK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

🇸🇪🇸🇪🇸🇪 Stigbergets Bryggeri

2022 után 2024-ben is visszatér "Magyarország kedvenc svéd sörfőzdéje" a BPBW 2024 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessionsre. Volt már magyar sörfőzőjük Peti barátunk személyében, készült kint is Dealbreaker, meg itthon is Mad Scientist kollab. A rajongásunk oka - és a meghívásé is nyilván - nyilván az a hűvösen professzionális skandináv attitűd, amivel ontják magukból a hibátlan komlós ipáikat, legyen az New England vagy West Coast, nem lehet mellé nyúlni ezekkel a dobozokkal. Persze igazságtalanság, hogy a komlókra hegyezzük ki a mondanivalónkat, de a legtöbben már jól ismeritek a 'Stigi'-t, ha pedig ez nem lenne így, a májusi korlátlan kóstolónapok alatt könnyedén behozható lesz ez a kis lemaradás a Dürer Kertben! Jegyek? Az oldalon.

After 2022 'Hungary's favorite Swedish brewery' will return in 2024 again for BPBW Budapest Beer Week. They have already had a Hungarian brewer, our always amazing friend Peter, they made Dealbreaker collab over there in Sweden and a Mad Scientist collab here in Hungary. The reason for our admiration (and for the invitation, obviously) is that ice cold, highly professional, Scandinavian attitude of presenting their flawless hoppy beers, that never fails to amaze us, never mind if it's New England or West Coast, you just can't go wrong with these cans. Of course, it's an injustice to focus on just the hops, but many of you are already familiar with Stigbergets, and if not, you can easily make up for that during the unlimited tasting days in May on the riverside with us!!! Secure your ticket now via the site.
... See MoreSee Less

🇸🇪🇸🇪🇸🇪 Stigbergets Bryggeri

2022 után 2024-ben is visszatér Magyarország kedvenc svéd sörfőzdéje a BPBW 2024 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessionsre. Volt már magyar sörfőzőjük Peti barátunk személyében, készült kint is Dealbreaker, meg itthon is Mad Scientist kollab. A rajongásunk oka - és a meghívásé is nyilván - nyilván az a hűvösen professzionális skandináv attitűd, amivel ontják magukból a hibátlan komlós ipáikat, legyen az New England vagy West Coast, nem lehet mellé nyúlni ezekkel a dobozokkal. Persze igazságtalanság, hogy a komlókra hegyezzük ki a mondanivalónkat, de a legtöbben már jól ismeritek a Stigi-t, ha pedig ez nem lenne így, a májusi korlátlan kóstolónapok alatt könnyedén behozható lesz ez a kis lemaradás a Dürer Kertben! Jegyek? Az oldalon.

After 2022 Hungarys favorite Swedish brewery will return in 2024 again for BPBW Budapest Beer Week. They have already had a Hungarian brewer, our always amazing friend Peter, they made Dealbreaker collab over there in Sweden and a Mad Scientist collab here in Hungary. The reason for our admiration (and for the invitation, obviously) is that ice cold, highly professional, Scandinavian attitude of presenting their flawless hoppy beers, that never fails to amaze us, never mind if its New England or West Coast, you just cant go wrong with these cans. Of course, its an injustice to focus on just the hops, but many of you are already familiar with Stigbergets, and if not, you can easily make up for that during the unlimited tasting days in May on the riverside with us!!! Secure your ticket now via the site.Image attachment

THE GARDEN BREWERY 🇭🇷🇭🇷🇭🇷

A nemzetközi kollabok koronázatlan királyai a szomszédból, hát persze, hogy a horvát THE GARDEN BREWERY is visszatér a BPBW 2024 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions korlátlan kóstolónapjaira az emberrel együtt, aki az európai kisüzemi sörös élet egyik legmeghatározóbb alakja.

Nyilván Mario nélkül nem csinálunk fesztivált, a kérdés már csak annyi, hogy szűk 90 nap múlva vajon te is csatlakozol -e hozzánk? Mi örülnénk, ha a #nevergofullcraft szellemében ez így lenne.

The uncrowned kings of international collabs from the neighborhood, of course, Croatia's THE GARDEN BREWERY will return for the unlimited tasting sessions this year as well with the man who is one of the most influential figures on the whole European craft beer scene.

Obviously we can't do the festival without Mario, the question that remains here that can we do it without you? Nah, we cannot do it without you, so if you haven't secured your tickets, here's your time to shine now!!!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Mario❤️❤️❤️

BLECH.BRUT ☝️☝️☝️

A 2022-es Kraft sörfesztiválos bejelentés így szólt: "a Blech.Brut nem viccel, ha friss neipákról van szó, persze nem egydimenziós főzde, de erről ismertek, mármint mostanában annyi helyről hallunk róluk, hogy nem tudtunk őszig várni; már most májusban Budapestre akartuk őket hozni. Pakolja rájuk mindenki a 'hipster', meg 'művész', sőt, 'zseni' kifejezéseket, mi ennyire nem skatulyáznánk be őket, de tény, hogy a következő idők egyik potenciális nagy sztárjai érkeznek a megújult Dürer Kertbe..." - mindig izgalmas a régi leírásokat átolvasni, de mondhatjuk, hogy ez egy önmagát beteljesítő jóslat volt!

A Hop Hooliganshez hasonlóan tehát már rutinosan mozognak a Dürer fehér murváján, de hivatalosan őket is most debütálnak BPBW-szinten! A májusi BPBW 2024 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions tényleg a nyakunkon van, a ti jegyetek már biztosan megvan, de az is segítség, ha még több embert hívtok meg a hivatalos eseménybe!!!

This is how we announced them back in 2022 for the KRAFT festival: "Blech.Brut is not messing around when it comes to fresh neipas, of course, it’s not a one-dimensional brewery, but they are getting really known about this style. We keep hearing about them from so many people lately that we couldn’t wait until autumn; we wanted to bring them to Budapest already in May. Everyone is busy putting labels on them like ‘hipsters’ and ‘artists’ and even ‘geniuses’ - who are we to argue, haha! Long story short, one of the potential big stars of the near future is coming around to the renewed Dürer Kert..." - it's always fun to revisit these old lines, let's just call this one a self-fulfilling prophecy!

Just like for Hop Hooligans, Budapest will be anything but new to them, but as a matter of fact, they are getting ready for their first, proper, big BPBW BUDAPEST BEER WEEK! Are you getting ready??? Grab your tickets, grab your friends, tell your craft beer drinking buddies at your favorite bottle shop, invite everyone to the official event above and see you soon in May!!!
... See MoreSee Less

BLECH.BRUT ☝️☝️☝️

A 2022-es Kraft sörfesztiválos bejelentés így szólt: a Blech.Brut nem viccel, ha friss neipákról van szó, persze nem egydimenziós főzde, de erről ismertek, mármint mostanában annyi helyről hallunk róluk, hogy nem tudtunk őszig várni; már most májusban Budapestre akartuk őket hozni. Pakolja rájuk mindenki a hipster, meg művész, sőt, zseni kifejezéseket, mi ennyire nem skatulyáznánk be őket, de tény, hogy a következő idők egyik potenciális nagy sztárjai érkeznek a megújult Dürer Kertbe... - mindig izgalmas a régi leírásokat átolvasni, de mondhatjuk, hogy ez egy önmagát beteljesítő jóslat volt!

A Hop Hooliganshez hasonlóan tehát már rutinosan mozognak a Dürer fehér murváján, de hivatalosan őket is most debütálnak BPBW-szinten! A májusi BPBW 2024 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions tényleg a nyakunkon van, a ti jegyetek már biztosan megvan, de az is segítség, ha még több embert hívtok meg a hivatalos eseménybe!!!

This is how we announced them back in 2022 for the KRAFT festival: Blech.Brut is not messing around when it comes to fresh neipas, of course, it’s not a one-dimensional brewery, but they are getting really known about this style. We keep hearing about them from so many people lately that we couldn’t wait until autumn; we wanted to bring them to Budapest already in May. Everyone is busy putting labels on them like ‘hipsters’ and ‘artists’ and even ‘geniuses’ - who are we to argue, haha! Long story short, one of the potential big stars of the near future is coming around to the renewed Dürer Kert... - its always fun to revisit these old lines, lets just call this one a self-fulfilling prophecy!

Just like for Hop Hooligans, Budapest will be anything but new to them, but as a matter of fact, they are getting ready for their first, proper, big BPBW BUDAPEST BEER WEEK! Are you getting ready??? Grab your tickets, grab your friends, tell your craft beer drinking buddies at your favorite bottle shop, invite everyone to the official event above and see you soon in May!!!Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Blech Brut ❤️

Kíváncsi vagyok ezen felpörögve amit irtatok milyen lesz a póló design! Reméljük nem olyan mintha nájlonzacskó lenne rajtunk, mert ezen söröket nem akarjuk kiizzadni!

🐶🐶🐶 White Dog Brewery

Expect the unexpected! We're doing our very best to create an uplifting and inspiring mix including hype names, good friends, newcomers and regulars in this dog eat dog world. We'll have the opportunity to welcome White Dog Brewery from the Netherlands for the first time at BPBW 2024 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions in less than 95 days, all roads seemed to lead this way, their name is around a lot these days!!!

🎟🎟🎟 bpbw.hu/en/tickets/

Mint mindig, ezúttal is igyekszünk egy felemelő és inspiráló közeget létrehozni a meghívott főzdéinkkel, ezért találjátok meg a hagyományosan vegyes mixét sztároknak, jóbarátoknak, feltörekvő kicsiknek és állandó meghívottaknak. Kevesebb, mint 95 nap múlva először köszönthetjük a holland White Dog Brewery-t a Dürer Ker fehér murváján, mintha minden út ide vezetett volna, annyit pörög mostanában a nevük!!!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

We can't wait! Thanks so much for the invite!

Jens Hofhuijzen

💯💯💯 Whiplash Beer

100 nap maradt a kezdésig, szóval felpörgünk a nevek tekintetében is, ennek a szellemében egy dublini nagyágyút sütünk el így péntek estére, aztán jön majd a többi holland-horvát-amerikai főzde bejelentése is szépen sorban, meg persze a zenei program is kész, így fordulunk rá a fesztivál hajrájára! A nagy szavakon túl itt tényleg nagy sörökre lehet készülni; nem csak mi, de szerencsére ti is élitek a Brit-szigetek újhullámos neveit és mindig büszkék is voltunk arra, hogy a Budapest Beer Weekre személyesen tudjuk elhozni a márkák mögötti felhajtóerőt (sörfőzőket-alapítókat-tulajdonosokat)!

🎟🎟🎟 bpbw.hu/en/tickets/

100 days left until the start, so we're going to get our name dropping game all fired up again! For this Friday night, we have Dublin's finest WHIPLASH, then all the other Dutch-Croatian-American breweries will be announced one by one, and of course the music line-up is ready as well, this is how we are preparing for the final leg of promotions for this year! Beyond the big words, there really are big beers to be expected here: not just us, but luckily you're also fans of all the the new wave names of the British Isles can offer and we've always been proud to personally bring the driving forces behind the brands (brewers-founders-owners) to Budapest Beer Week!

📅📅📅 BPBW 2024 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions

See you in a bit and #nevergofullcraft!!!
... See MoreSee Less

💯💯💯 Whiplash Beer

100 nap maradt a kezdésig, szóval felpörgünk a nevek tekintetében is, ennek a szellemében egy dublini nagyágyút sütünk el így péntek estére, aztán jön majd a többi holland-horvát-amerikai főzde bejelentése is szépen sorban, meg persze a zenei program is kész, így fordulunk rá a fesztivál hajrájára! A nagy szavakon túl itt tényleg nagy sörökre lehet készülni; nem csak mi, de szerencsére ti is élitek a Brit-szigetek újhullámos neveit és mindig büszkék is voltunk arra, hogy a Budapest Beer Weekre személyesen tudjuk elhozni a márkák mögötti felhajtóerőt (sörfőzőket-alapítókat-tulajdonosokat)!

🎟🎟🎟 https://bpbw.hu/en/tickets/

100 days left until the start, so were going to get our name dropping game all fired up again! For this Friday night, we have Dublins finest WHIPLASH, then all the other Dutch-Croatian-American breweries will be announced one by one, and of course the music line-up is ready as well, this is how we are preparing for the final leg of promotions for this year! Beyond the big words, there really are big beers to be expected here: not just us, but luckily youre also fans of all the the new wave names of the British Isles  can offer and weve always been proud to personally bring the driving forces behind the brands (brewers-founders-owners) to Budapest Beer Week!

📅📅📅 BPBW 2024 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions

See you in a bit and #nevergofullcraft!!!

Comment on Facebook

“Egesegedre!” 🍻🍻🍻

WAYFINDER 🔜🔜🔜 BPBW 2024 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions

When we started organizing the first edition of BPBW Budapest Beer Week 6 years ago, we had a concept of inviting not only the best breweries (whatever that means) from all around the world but especially the ones who have a vision, an idea, belief if you like, the ones who are constantly pushing the boundaries way beyond our reality without being cartoonishly ridiculous about themselves.

We first heard about them from our late friend Barnaby Struve and after reading endless articles, listening to various podcasts and more importantly, replicating the iconic concept of their "Wester than West Coast" thing multiple times and ways on our own, it is such an honour to finally host them next May here in Budapest.

So what even is Cold IPA? We all search our own answers to the big questions of life like that, but you'll never have a better source to find the ultimate one from the inventors themselves, as Wayfinder is going to join and strengthen our already heavyweight Portland chapter of BPBW 2024.

Now Merry Christmas to all of you and never go full craft.

Kevés dolgot tudtunk biztosan, amikor hat évvel ezelőtt belevágtunk az egészbe, de azt igen, hogy nemcsak a világ legjobb főzdéit (bármit is jelentsen ez) szeretnénk Budapestre hozni, hanem különösen azokat, akik valami egyedi vízióval, ötlettel, meg hát mikor van ideje a nagy szavaknak, ha nem ilyenkor, szóval valamiféle hittel rendelkeznek, akik folyamatosan a látóhatáron túlra céloznak anélkül, hogy önmaguk paródiájává válnának.

Először a néhai barátunk, Barnaby Struve mesélt róluk, és most óriási öröm, hogy megannyi cikk, podcast és stílusteremtő receptjük különböző állomásokon és utakon való lefőzése után végre személyesen is vendégül láthatjuk őket jövő májusban.

Mégis, mi a fene az a Cold IPA? Mindünk szomjazza a választ az élet hasonló nagy kérdéseire, de erre a konkrétra keresve sem találhatnánk jobb alkalmat és alanyt, hiszen erősítve a már amúgy is nehézsúlyú portlandi névsort, maga az ősforrás, a Wayfinder is itt lesz velünk a BPBW 2024-en.

Most kívánunk boldog karácsonyt mindenkinek, és persze sose toljátok fullba a kraftot!

🤘
... See MoreSee Less

WAYFINDER 🔜🔜🔜 BPBW 2024 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions

When we started organizing the first edition of BPBW Budapest Beer Week 6 years ago, we had a concept of inviting not only the best breweries (whatever that means) from all around the world but especially the ones who have a vision, an idea, belief if you like, the ones who are constantly pushing the boundaries way beyond our reality without being cartoonishly ridiculous about themselves.

We first heard about them from our late friend Barnaby Struve and after reading endless articles, listening to various podcasts and more importantly, replicating the iconic concept of their Wester than West Coast thing multiple times and ways on our own, it is such an honour to finally host them next May here in Budapest.

So what even is Cold IPA? We all search our own answers to the big questions of life like that, but youll never have a better source to find the ultimate one from the inventors themselves, as Wayfinder is going to join and strengthen our already heavyweight Portland chapter of BPBW 2024.

Now Merry Christmas to all of you and never go full craft.

Kevés dolgot tudtunk biztosan, amikor hat évvel ezelőtt belevágtunk az egészbe, de azt igen, hogy nemcsak a világ legjobb főzdéit (bármit is jelentsen ez) szeretnénk Budapestre hozni, hanem különösen azokat, akik valami egyedi vízióval, ötlettel, meg hát mikor van ideje a nagy szavaknak, ha nem ilyenkor, szóval valamiféle hittel rendelkeznek, akik folyamatosan a látóhatáron túlra céloznak anélkül, hogy önmaguk paródiájává válnának.

Először a néhai barátunk, Barnaby Struve mesélt róluk, és most óriási öröm, hogy megannyi cikk, podcast és stílusteremtő receptjük különböző állomásokon és utakon való lefőzése után végre személyesen is vendégül láthatjuk őket jövő májusban.

Mégis, mi a fene az a Cold IPA? Mindünk szomjazza a választ az élet hasonló nagy kérdéseire, de erre a konkrétra keresve sem találhatnánk jobb alkalmat és alanyt, hiszen erősítve a már amúgy is nehézsúlyú portlandi névsort, maga az ősforrás, a Wayfinder is itt lesz velünk a BPBW 2024-en.

Most kívánunk boldog karácsonyt mindenkinek, és persze sose toljátok fullba a kraftot!

🤘

⚡⚡⚡ Garage Beer Co

The stars of the Barcelona scene are finally in Budapest! Every year we wanted to see the porrón swinging at Dürer Garden, just like you... Last year we were close, but in 2024 it's a done deal!!! Big exporters with top notch hoppy releases and distinctive graphics that will jump off any shelf, but for us the most impressive thing is still the way they've built their own scene through their brewpub, and beyond the hype they remain more the local heroes we all need them to be. Be sure to look out for their beers in May while you're tasting with us on the riverside!!! Tickets are still selling if you want to hook yourself or your family up with the experience of a lifetime.

🎟🎟🎟 bpbw.hu/en/tickets/

A barcelonai színtér sztárjai végre Budapesten! Minden évben szerettük volna, hogy a Dürer kertben lengessék a porrón-t, tavaly már közel voltunk hozzá, de 2024-ben már fix!!! Nagy exportőrök, lenyűgöző ipákkal és jellegzetes grafikákkal, ami leugrik minden hűtő polcáról, de számunkra a legimponálóbb mégis az, ahogy felépítették a saját színterüket a brewpubjokon keresztül, és a nagy hype-on túl továbbra is inkább azok a helyi hősök maradtak, akikre mindannyian szükségünk van. Nézzetek mindenképp a standjuk felé májusban, amíg a folyóparton kóstoltok velünk!!! A jegyek az oldalon, az esemény itt lentebb, nem árt már most megtervezni ezt az igencsak erős hétvégét.

📅📅📅 BPBW 2024 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions
... See MoreSee Less

⚡⚡⚡ Garage Beer Co

The stars of the Barcelona scene are finally in Budapest! Every year we wanted to see the porrón swinging at Dürer Garden, just like you... Last year we were close, but in 2024 its a done deal!!! Big exporters with top notch hoppy releases and distinctive graphics that will jump off any shelf, but for us the most impressive thing is still the way theyve built their own scene through their brewpub, and beyond the hype they remain more the local heroes we all need them to be. Be sure to look out for their beers in May while youre tasting with us on the riverside!!! Tickets are still selling if you want to hook yourself or your family up with the experience of a lifetime.

🎟🎟🎟 https://bpbw.hu/en/tickets/

A barcelonai színtér sztárjai végre Budapesten! Minden évben szerettük volna, hogy a Dürer kertben lengessék a porrón-t, tavaly már közel voltunk hozzá, de 2024-ben már fix!!! Nagy exportőrök, lenyűgöző ipákkal és jellegzetes grafikákkal, ami leugrik minden hűtő polcáról, de számunkra a legimponálóbb mégis az, ahogy felépítették a saját színterüket a brewpubjokon keresztül, és a nagy hype-on túl továbbra is inkább azok a helyi hősök maradtak, akikre mindannyian szükségünk van. Nézzetek mindenképp a standjuk felé májusban, amíg a folyóparton kóstoltok velünk!!! A jegyek az oldalon, az esemény itt lentebb, nem árt már most megtervezni ezt az igencsak erős hétvégét.

📅📅📅 BPBW 2024 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions

Holy Mountain Brewing 🌋🌋🌋

"LAGER, HOPS, OAK AND BRETT" jelszavak mentén erősödik az északnyugati tengely... Nem mondjuk, hogy jobb, mint a mi 'sose told fullba a kraftot' krédónk, inkább csak azt mondjuk, hogy még sosem láttunk vendégül még főzdét Seattleből, de így, hogy Mat és a Living Häus már másodszorra jönnek Portlandből, viszonylag könnyű dolgunk van, már ilyen tekintetben. A nehéz riffek iránti közös szenvedély azért tovább árnyalja a képet a Holy Mountain esetében is, szóval csak a sörök és a fotók ilyen sötétek, a jövőnk azért ennél fényesebb! 150 nap és kezdünk, de ennyit ne várj, a jegyvásárlásnál pompásabb ünnepi ajándék nem létezik!!!

"LAGER, HOPS, OAK AND BRETT" is the credo that's been reinforcing the Northwest axis! We're not saying it's better than our #nevergofullcraft one, but close enough!!! We've never hosted a Seattle brewery before here in Budapest, but with Mat and Living Häus coming from Portland for the second time, we've have these things going for us relatively easy. Nothing is easy though, but you get the idea. The shared passion for heavy riffs provides further deep layers to our love towards Holy Mountain, so it's just the beers and the photos that are so dark, our future is brighter than that! 150 days and counting, but don't wait that long, there's no better holiday gift than a bunch of tickets for BPBW 2024 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions!!!
... See MoreSee Less

Holy Mountain Brewing 🌋🌋🌋

LAGER, HOPS, OAK AND BRETT jelszavak mentén erősödik az északnyugati tengely... Nem mondjuk, hogy jobb, mint a mi sose told fullba a kraftot krédónk, inkább csak azt mondjuk, hogy még sosem láttunk vendégül még főzdét Seattleből, de így, hogy Mat és a Living Häus már másodszorra jönnek Portlandből, viszonylag könnyű dolgunk van, már ilyen tekintetben. A nehéz riffek iránti közös szenvedély azért tovább árnyalja a képet a Holy Mountain esetében is, szóval csak a sörök és a fotók ilyen sötétek, a jövőnk azért ennél fényesebb! 150 nap és kezdünk, de ennyit ne várj, a jegyvásárlásnál pompásabb ünnepi ajándék nem létezik!!!

LAGER, HOPS, OAK AND BRETT is the credo thats been reinforcing the Northwest axis! Were not saying its better than our #nevergofullcraft one, but close enough!!! Weve never hosted a Seattle brewery before here in Budapest, but with Mat and Living Häus coming from Portland for the second time, weve have these things going for us relatively easy. Nothing is easy though, but you get the idea. The shared passion for heavy riffs provides further deep layers to our love towards Holy Mountain, so its just the beers and the photos that are so dark, our future is brighter than that! 150 days and counting, but dont wait that long, theres no better holiday gift than a bunch of tickets for BPBW 2024 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions!!!Image attachment

DEYA 🐊🐊🐊

Jönnek azért itt is a bejelentések, ha már ilyen ünnepek előtti jegyértékesítési hajrában vagyunk... Talán az egyik legtöbbet kért-áhított-említett név érkezik végre Budapestre a BPBW 2024 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions korlátlan kóstolónapjaira, mondhatni a legamerikaibb brit újhullámos főzde, már ha van értelme az ilyen hangzatos címkéknek. De nincs. A DEYA Brewing Company azért egyre inkább külön kategória, de hát úgyis jöttök májusban velünk a Dürer Kertbe és együtt "szakmázunk" majd, ahogy szoktunk!!! Mi most örülünk, hogy egy ilyen név még épp befért a fa alá, reméljük, a jegyek is beférnek a ti csomagjaitokba!

We carry on with the announcements here too in the holiday rush... Perhaps one of the most wanted-anticipated-requested breweries is finally coming to Budapest for the unlimited tasting sessions of Budapest Beer Week next May, we could easily say it is 'the most American UK brewery' if such a catchy/sketchy label makes sense. But they don't. We all know these labels are stupid, but you know the drill anyway. DEYA Brewing Company is more and more like a category on its own, but come and join us in 2024 on the banks of river Danube and let's discuss all this beautiful mess of words together, as usual!!! Right now, we're just simply glad that such a brewery drop fits under the tree, we hope the tickets will fit in your gift boxes too!
... See MoreSee Less

DEYA 🐊🐊🐊

Jönnek azért itt is a bejelentések, ha már ilyen ünnepek előtti jegyértékesítési hajrában vagyunk... Talán az egyik legtöbbet kért-áhított-említett név érkezik végre Budapestre a BPBW 2024 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions korlátlan kóstolónapjaira, mondhatni a legamerikaibb brit újhullámos főzde, már ha van értelme az ilyen hangzatos címkéknek. De nincs. A DEYA Brewing Company azért egyre inkább külön kategória, de hát úgyis jöttök májusban velünk a Dürer Kertbe és együtt szakmázunk majd, ahogy szoktunk!!! Mi most örülünk, hogy egy ilyen név még épp befért a fa alá, reméljük, a jegyek is beférnek a ti csomagjaitokba!

We carry on with the announcements here too in the holiday rush... Perhaps one of the most wanted-anticipated-requested breweries is finally coming to Budapest for the unlimited tasting sessions of Budapest Beer Week next May, we could easily say it is the most American UK brewery if such a catchy/sketchy label makes sense. But they dont. We all know these labels are stupid, but you know the drill anyway. DEYA Brewing Company is more and more like a category on its own, but come and join us in 2024 on the banks of river Danube and lets discuss all this beautiful mess of words together, as usual!!! Right now, were just simply glad that such a brewery drop fits under the tree, we hope the tickets will fit in your gift boxes too!

Comment on Facebook

BPBW - Budapest Beer Week várható Happy Hour a jegyekre idén?

A BPBW TÖRTÉNETÉNEK LEGERŐSEBB BEJELENTÉS-CSOMAGJA LANDOLT MOST HÍRLEVÉL FORMÁJÁBAN A FELIRATKOZÓKNÁL 🦁 Aztán majd eldöntitek, megérte -e várni ennyit. Jegyek? Esemény? A komment szekcióban.

THE BIGGEST DROP IN THE HISTORY OF BUDAPEST BEER WEEK JUST LANDED IN THE MAIL OF OUR SUBSCRIBERS 🎅 You be the judge if it was worth the wait. Tickets and event in the comment section!!!
... See MoreSee Less

A BPBW TÖRTÉNETÉNEK LEGERŐSEBB BEJELENTÉS-CSOMAGJA LANDOLT MOST HÍRLEVÉL FORMÁJÁBAN A FELIRATKOZÓKNÁL 🦁 Aztán majd eldöntitek, megérte -e várni ennyit. Jegyek? Esemény? A komment szekcióban.

THE BIGGEST DROP IN THE HISTORY OF BUDAPEST BEER WEEK JUST LANDED IN THE MAIL OF OUR SUBSCRIBERS 🎅 You be the judge if it was worth the wait. Tickets and event in the comment section!!!

Comment on Facebook

BPBW 2024 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions

Show more
A kosarad
X