Barion Pixel
Header Image

május, 2023

25máj18:0023:59Kiemelt eseményOPENING PARTY // KCBC, Equilibrium, Living Häus USA Csapfoglalás + Találkozz a sörfőzővel // Madhouse18:00 - 0:00 - A. Csoda. Ami. Veled. Is. Megtörténhet. Ezen. Az. Estén.

Több

Az esemény részletei

BPBW 2023 OPENING PARTY // KCBC, Equilibrium, Living Häus USA Csapfoglalás + Találkozz a sörfőzővel // Madhouse

Zártkörű esemény, kizárólag érvényes BPBW 2023 karszalaggal, illetve EXPO jeggyel rendelkezők részére. Ezen az eseményen letőség van érvényes BPBW 2023 jegyet, illetve EXPO vouchert karszalagra váltani, illetve a helyszínen vásárolni.

KCBC csaplista:

🍺 hamarosan

Equlibrium csaplista:

🍺 hamarosan

Living Häus csaplista:

🍺 hamarosan

Facebook esemény >>

A HÉTVÉGI KÓSTOLÓNAPOK APROPÓJÁN MEGTÖLTJÜK A VÁROST ESEMÉNYEKKEL
Egy hétig újra Budapest a nemzetközi kraft sörös közösség központja! A BPBW Budapest Beer Week 2023 május 22-től május 28-ig tart. Hétfőtől csütörtökig tele lesz a főváros sörös és szakmai eseményekkel, a BPBW 2023 fő kóstolónapjai május 26-án és 27-én lesznek a Dürer Kertben, az ingyenesen látogatható token alapú ráadás nap május 28-án, vasárnap kerül megrendezésre ugyanitt.
A főzdék képviselői személyesen jönnek csapolni a fesztiválra a Dürer kert megtelik food truckokkal, a kóstoló sessionök után a tasting jeggyel ingyenesen lehívható jegyes punk-rnr-metal koncertekkel folytatódik két színpadon is az esemény az afterparty alatt, vagyis egy fesztivál árában kettőt is kapnak a Budapest Beer Week vendégei. Jegytípusok és még több információ: https://bpbw.hu/hu/jegyek/
.

Időpont

(Csütörtök) 18:00 - 23:59 CET

Helyszín

MADHOUSE Bistro & Craft Beer Bar

Budapest, Anker köz 1, 1061

0
A kosarad
X