Barion Pixel
Header Image

május, 2023

23máj16:0023:59The Fifth Element // Fifth Frame (USA) Csapfoglalás + Találkozz a sörfőzővel // Hopaholic16:00 - 0:00 - Fifth Frame (USA) Csapfoglalás - 4 fajta szuperfriss sör reppen fel egyenesen NYC-ből a csapokra, és még Jonathan-nal is talizhatsz, aki egész héten itt lesz velünk!

Több

Az esemény részletei

AT THE VENUE DURING THIS EVENT YOU WILL BE ABLE TO EXCHANGE YOUR BPBW 2023 TICKET TO A WRISTBAND, OR PURCHASE ONE. 🔛 EZEN AZ ESEMÉNYEN LETŐSÉG VAN ÉRVÉNYES BPBW 2023 JEGYET KARSZALAGRA VÁLTANI, VAGY AKÁR VÁSÁROLNI.

BPBW 2023 The Fifth Element // Fifth Frame (USA) Csapfoglalás + Találkozz a sörfőzővel // Hopaholic

Csaplista:

🍺 Cherry Lime Rural Minutes
🍺 Twist It Up
🍺 BA Clawfoot Bathtub Henry McKenna
🍺 BA Clawfoot Bathtub Heaven Hill

Facebook esemény >>

A HÉTVÉGI KÓSTOLÓNAPOK APROPÓJÁN MEGTÖLTJÜK A VÁROST ESEMÉNYEKKEL

Egy hétig újra Budapest a nemzetközi kraft sörös közösség központja! A BPBW Budapest Beer Week 2023 május 22-től május 28-ig tart. Hétfőtől csütörtökig tele lesz a főváros sörös és szakmai eseményekkel, a BPBW 2023 fő kóstolónapjai május 26-án és 27-én lesznek a Dürer Kertben, az ingyenesen látogatható token alapú ráadás nap május 28-án, vasárnap kerül megrendezésre ugyanitt.
A főzdék képviselői személyesen jönnek csapolni a fesztiválra a Dürer kert megtelik food truckokkal, a kóstoló sessionök után a tasting jeggyel ingyenesen lehívható jegyes punk-rnr-metal koncertekkel folytatódik két színpadon is az esemény az afterparty alatt, vagyis egy fesztivál árában kettőt is kapnak a Budapest Beer Week vendégei. Jegytípusok és még több információ: https://bpbw.hu/hu/jegyek/
.

Időpont

(Kedd) 16:00 - 23:59 CET

Helyszín

Hopaholic

Budapest, Akácfa utca 38, 1072 Hungary

0
A kosarad
X