Barion Pixel
Header Image

Dürer Kert

A Dürer Kert a fő eseményhelyszínünk a Kóstolónapokra, Afterparty-kra és a Ráadás napra.

Kérjük ügyelj rá, hogy a Dürer Kert 2021 óta új helyszínen üzemel!

A Dürer Kert a fő eseményhelyszínünk a Kóstolónapokra, Afterparty-kra és a Ráadás napra.

KÓSTOLÓNAP / 2023. MÁJUS 26-27. PÉNTEK + SZOMBAT

2023. május 26-27-én, pénteken és szombaton 6-6 órán keresztül (délután 2-től este 8-ig), korlátlan mennyiségben kóstolhatsz söröket.

A koncepció ugyanaz mind a pénteki, mind a szombati kóstolónapra: minden résztvevő sörfőzde két (+két) sörcsappal rendelkezik, és minden csapra egy hordó kerül fel egy fajta sörből. Ha a hordó elfogyott, az a sör már nem tér vissza az adott napon. A főzdéknek lehetőségük van mindkét csapon egy-egy sörcserére a kóstolónapok félidejénél, tehát délután 5 órakor. Ez egyben így azt is jelenti, hogy egy főzdétől egy kóstolónapon maximum négyféle sört kóstolhatsz, a pénteki és a szombati sörlista azonban teljesen különbözni fog, tehát nem lesz azonos sör egyik főzdénél sem pénteken és szombaton. Indokolt esetben a szombati napon – például ha minden aznapra szánt sör elfogyott – ismét feltehető egy pénteken megbontott, de még nem üres hordó.

AFTERPARTY-K MINDKÉT ESTE – 2023. MÁJUS 26-ÁN ÉS MÁJUS 27-ÉN

A főesemények, azaz a kóstolónapok után a kóstolóesemények helyszínén, a Dürer Kertben afterparty-val koronázzuk meg a napot, ahol a kedvenc hazai bandáink és előadóink zenélnek majd. Színtiszta rock’n’roll, élő koncertek, DJ-k, és emellé természetesen hazai kraft sörkülönlegességek várnak egész este a csapokon.

RÁADÁSNAP / 2023. MÁJUS 28., VASÁRNAP

Május 28-án, vasárnap a kóstolónapok helyszínén, a Dürer Kertben Ráadásnapot tartunk. A csak a Ráadásnapra szóló jegyeket kizárólag szeptember 11-én, helyben lehet majd megvásárolni a helyszín szabad kapacitásának függvényében, de amennyiben már rendelkezel valamilyen hétvégi kóstolójeggyel, úgy bérelt helyed van a Ráadásnapon, hiszen azok már magukban foglalják az ingyenes vasárnapi belépést is. Ez az esemény már nem “all you can taste” konstrukcióval, hanem tokenes rendszerben működik majd, amihez a helyszínen tudsz majd tokeneket vásárolni. A kóstolónapokkal ellentétben itt már nem garantáljuk, hogy személyesen tudsz találkozni a sörfőzőkkel, és azt sem, hogy a kóstolónapok sörei hiánytalanul csapon lesznek.

 

 

 0
A kosarad
X