Barion Pixel
Header Image

Garage Beer Co

Spanyolország

Sokan javasoltátok őket az elmúlt években, és már korábban is szerettük volna, ha tudjuk őket hívni, de egyszerűen lehetetlen volt mindenkit vendégül látni. A lényeg: végre személyesen is üdvözölhetitek őket a Dürer Kertes kóstolnapokon és mi vagyunk a legboldogabbak, hogy ezt végre összehozzuk!

??? ’15-ben indultak barcelonai brewpubként, hogy 2 évvel később megnyissák a már rendes, nagy főzdéjüket és egy pillanat alatt a régió kulcsszereplőivé váljanak a hihetetlen erős NEIPA- és savanyú vonalukkal! Mindig jó másban is magunkra ismerni, mi ezt abban találtuk meg, hogy többek között ők is a szervező csapat tagjai a MASH sörfesztiválban, aminél jobb helyet keresve sem lehet találni idén októberben sem… ?

Nagy exportőrök, lenyűgöző vektorgrafikával, ami leugrik minden hűtő polcáról, de számunkra a legimponálóbb mégis az, ahogy felépítették a saját színterüket a brewpubjokon keresztül, és a nagy hype-on túl továbbra is inkább azok a helyi hősök maradtak, akikre mindannyian szükségünk van. Nézzetek mindenképp a standjuk felé májusban!!!

 

Image may contain: drinkA kosarad
X