Header Image

Garage Beer Co

Spanyolország

Sokan javasoltátok őket az elmúlt években, és már korábban is szerettük volna, ha tudjuk őket hívni, de egyszerűen lehetetlen volt mindenkit vendégül látni. A lényeg: végre személyesen is üdvözölhetitek őket a Dürer Kertes kóstolnapokon és mi vagyunk a legboldogabbak, hogy ezt végre összehozzuk!

??? ’15-ben indultak barcelonai brewpubként, hogy 2 évvel később megnyissák a már rendes, nagy főzdéjüket és egy pillanat alatt a régió kulcsszereplőivé váljanak a hihetetlen erős NEIPA- és savanyú vonalukkal! Mindig jó másban is magunkra ismerni, mi ezt abban találtuk meg, hogy többek között ők is a szervező csapat tagjai a MASH sörfesztiválban, aminél jobb helyet keresve sem lehet találni idén októberben sem… ?

Nagy exportőrök, lenyűgöző vektorgrafikával, ami leugrik minden hűtő polcáról, de számunkra a legimponálóbb mégis az, ahogy felépítették a saját színterüket a brewpubjokon keresztül, és a nagy hype-on túl továbbra is inkább azok a helyi hősök maradtak, akikre mindannyian szükségünk van. Nézzetek mindenképp a standjuk felé májusban!!!

 

Image may contain: drinkA kosarad
X