Barion Pixel
Header Image

WarPigs Brewpub

Dánia

Tudjuk, hogy a WarPigs Brewpubot maximum annak kell bemutatnunk, akik az elmúlt éveket tényleg egy lakatlan szigeten töltötték, de úgy jobban belegondolva, lehet még ez sem fedi a valóságot.

A legendás 3 Floyds és a Mikkeller ?? amerikai-dán ??szerelemgyerekeként született projekt úgy hibátlan, ahogy van: 22 csapjukon főleg helyben főzött söreik folynak, mellé pedig olyan texasi barbecue konyhát hoztak össze, ami minimum világszínvonalú, és mindeközben persze végig üvölt a metál; ráadásul ha jártatok már náluk, akkor tudjátok, hogy mindezt már-már bántóan lazán és önazonosan hozzák. ???

Számunkra pedig van még egy személyes vetülete is a létezésüknek: Pai és Tibi a 2017-es MBCC alatt futottak először egymásba – miért is Budapesten történt volna ugye? -, és a fesztivál után pedig épp itt, a WarPigsben kezdett megfogalmazódni bennük, hogy ezt az életérzést valahogy otthon is meg kéne teremteni; még ha a BPBW konkrét ötlete végül csak hónapok múlva, Budapesten öltött is testet. Két évad már lement, a májusi BPBW 2020 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions alatt pedig végre ti és a WarPigs is személyesen erősítheti majd meg, hogy jó úton haladunk-e. ¯\_(ツ)_/¯

Image may contain: drink and indoorA kosarad
X