Barion Pixel
Header Image

WeldWerks Brewing Company

USA

A Left Handet már korábban bemutattuk a bizonyos Colorado névre hallgató sörállamból. Itt az ideje, hogy végre a WeldWerks Brewing Companyról is ejtsünk pár szót!!!

Ekkora távolságból néha egészen meredek belegondolni hogy miként változtatta meg a sörről alkotott képünket és gondolkodásmódunkat az amerikai hozzáállás. ?????? A sörforradalom, vagy akárhogy is nevezzük, de itt kezdődött és végeredményben számos történelmi stílus túlélését és akár feltámadását köszönhetjük ma ennek. Hiszünk benne, hogy a megoldás a hagyományok újragondolásában rejlik. A Left Handnél nem tudtuk eléggé hangsúlyozni, hogy az USA egyik legrégebbi kézműves főzdéjeként milyen fontos munkát végeztek a nitro stoutok területén. Na most, ha a WeldWerks nem is az első főzde aki eszünkbe jut, ha New England IPA-król beszélünk, rengeteg házisörfőző és hivatásos szakmabeli is merített az ő receptjeikből. Sörfőzőmesterük, Neil Fisher ugyanis nem egy nyílt cikket és receptet írt a témában, melyekben megosztotta az IPA-k és modern imperial stoutok területén szerzett tapasztalatait. Ezt a kihaló félben lévő hozzáállást pedig csak becsülni tudjuk. Ahogy azt a cikkein átívelő gondolatsort is, hogy az ott megosztott tudásforrás csupán irányelv a fejlődéshez mintsem másolnivaló tartalom. ? Valami újat szerintünk is csak így lehet alkotni!

Már tűkön ülünk, hogy végre megkóstoljuk az ő értelmezésükben fogant NEIPÁ-kat a májusi BPBW 2019 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions kóstolónapokon!!!

 

Image may contain: food0
A kosarad
X