Header Image

BROWAR STU MOSTÓW

Lengyelország

Olyan utakon járnak, ahol még senki sem járt, olyan színteret építnek maguk köré, segítő kezet nyújtva hazai és nemzetközi szinten, amit nem sokat tettek meg világszerte, olyan söröket főzve, amik mindenki elismerését elnyerik a Browar Stu Mostów inkább már intézmény, mint egyszerű sörfőzde!

Nem hagytuk volna ki semmi pénzért, hogy ne írjunk róluk is részletesen, mivel az idei BPBW 2019 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions kóstolónapok első bejelentett nevei között voltak. Tavaly is vekünk pörögtek, csináltunk már nekik idén is TTO eseményt, sőt, a következő hetekben hazai kollabot is fognak főzni… Ők az élő bizonyíték a régi mondásra, amit nyilván senkinek nem kell magyarul is leírnunk:

Polak, Węgier — dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki, oba zuchy, oba żwawi, niech im Pan Bóg błogosławi.)

Amúgy ezt írtuk róluk a BrewDog Budapestbe szervezett csapfoglalásuk alkalmával:

“A wroclavi színtér mindig őrületes sörfőzős hagyományokkal rendelkezett, így ennek a jelenlegi virágzása is inkább nyilvánvaló módon megérdemelt, semmint váratlan. Ha nagyon hivatalosra akarnánk venni a figurát, azt mondanánk, hogy ezt az újabb Budapest Beer Weekre is visszatérő vendéget úgy jegyzik, mint a legnemzetközibb lengyel sörfőzdét, ami számos országba folytat export tevékenységet, illetve főz kollabokat a legizgalmasabb nevekkel, de inkább fogalmazzunk egyszerűen és emberközelibben. A professzionalizmusuk meggyőző, a hozzáállásuk önmagáért beszél és a söreik hibátlanok! ”

Hamarosan újra elcsíphetőek a Dürer Kertben! ???http://bit.ly/sosetoldfullbaakraftot

No photo description available.A kosarad
X