Barion Pixel
Header Image

Crow Bryggeri

Norvégia

Ha követed a norvég kraft szcénán lavinaként terjedő híreket, hozzánk hasonlóan talán te is csak vakarod a fejed, hogy mégis mi történik. ???Minket ez azonban csak még inkább megerősített Észak iránti érzettek iránt (feltétlen szeretet), ezért büszkén jelentjük be a Lervig és az Austmann utáni újabb szereplőnket: a következő állomás Oslo és a Crow bar és brewpub. #nevergofullcraft

Oslo az egyik személyes kedvenc városunk a világon, imádjuk szépségét, a szennyes, de valahogy mégis igéző lüktetését, az egyetemes atmoszféráját. Nehéz ezt igazán szavakba önteni, de minket Észak Budapestjére emlékeztet a város; legalábbis fekete szívünk legmélyén. ?

A Crow bar olyan kemény – ha nem keményebb – szereplője Oslo kraft életének, mint az azonos néven futó sludge metal zenekar. #walkwithknowledge A stabil állandó szortimentjük melletti folyamatos kísérletezés és a remek kaja a válasz arra, hogy miért kezdődik oly sok remek este itt… (Vagy ér véget még ennél is több éjszaka.) Hogy ezt a varázslatot a fjordok felől érkező jeges szelek vagy a káosz urainak fekete zaja táplálja? Inkább csak amolyan stabil alapot adnak, mert az igazi fűszer ezúttal is Magyarországról jön. A brewpub vezetője, Gábor ugyanis jó barátunk és ezek után nem meglepő, hogy néha bizony feldobja az eseménynaptárát valamilyen magyar csavarral vagy éppen kollaborációval – ahogy legutóbb történt ez a Horizont csapatával is.

Image may contain: indoorA kosarad
X