Barion Pixel
Header Image

Dois Corvos Cervejeira

Portugália

Közeleg a tél, szóval itt az ideje, hogy felvidítsuk magunkat egy kis mediterrán hangulattal. ??? Ezt ma egy félig-meddig új résztvevőn keresztül igyekszünk megtenni…

Ezekkel a liszaboni arcokkal öröm a közös munka, miután már tavaly felvették velünk a kapcsolatot. Annak ellenére, hogy májusban nem tudtuk őket beszorítani a megjelenő főzdék közé, biztosak voltunk benne már akkor is, hogy fogunk mi még együtt dolgozni a jövőben. Lehet, hogy túl gyakran használjuk az olyan szavakat, mint hogy “úttörők”, de mit tegyünk, ha egyszer ez az igazság? A taproomjuk amikor megnyílt, akkor párját ritkította Portugáliában és ez a – csak ott dolgozók által tulajdonolt – független főzde azóta is az Ibériai-félszigetbb egyik legcuccosabb söreinek a forrása, legyen szó trendi, hordérlelt, vagy épp vegyes fermentációjú stílusokról. Alig várjuk, hogy a BPBW 2019 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions kóstolónapjain a poharainkban legyenek már ezek!!!

Azért kezdtük a “félig-meddig új” felütéssel a fentebbi szövegünket, mivel az éves csapatépítő tréningüket azért csak Budapesten tartották 2018-ban (ahogy a Dürer kertes kép is bizonyítja, bár ezen nyilván nincs mindenki rajta)… Üdvözöljétek a Dois Corvost újra Budapesten!!!

Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting and outdoor0
A kosarad
X